Woningaanpassing

Heeft u een woningaanpassing nodig dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een oprit bij uw drempel of het ophogen van een veranda , een opklapbare douchestoel of een aanpassing in uw keuken.

U bent van harte welkom .

Onze auto’s worden afgeleverd met een nieuwe APK-keuring ,afleveringsbeurt en garantie eventueel met nationale autopas.Andere verkoopcondities zijn uiteraard bespreekbaar, zoals meeneemprijs zonder inruil en zonder garantie met hoge korting. Wij kunnen een onafhankelijke aankoopkeuring voor u verzorgen.

Staat de auto die u zoekt niet in onze voorraad, neem dan contact met ons op, want wij kunnen u helpen om de door u gezochte auto te vinden. Wij hopen dat u via deze digitale weg de informatie vindt die u zoekt, en uiteraard kunt u altijd telefonisch of per E-mail contact met ons opnemen.

Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00h en 17.00 uur. en zaterdag van 10.00h tot 14.00 uur. Het is wel raadzaam om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij voldoende tijd voor u hebben.