Gastenboek

Teken het gastenboek

nicoline 01-07-2014
Beste,

ik wil u alleen maar even complimenteren over het feit dat u een rolstoelauto verhuurt. En ook nog tegen een schappelijke prijs.

Ik was aan het surfen naar oplossingen, ons gezinslid is tijdelijk immobiel door een hersentumor en je zit als gezin ineens te zoeken naar oplossingen die het allemaal wat makkelijker kunnen maken. We komen uit omgeving Almere, dus voor ons is het te ver om bij jullie te huren. Maar top dat de mogelijkheid er is! Vooral dat het ook nog eens betaalbaar is, want op het moment dat je ziek wordt ben je afhankelijk van wat een zorgverzekering wil geven en dit soort dingen valt echt niet in het pakket.

vriendelijke groet en succes met jullie bedrijf!
G.van Beuzekom 18-06-2014
13 jan.dit jaar zijn wij bij jullie geweest voor aanpassing voorstoel Mercedes vito.Geweldig bedankt voor het bekijken van de mogelijkheden,waar wij als de lichamelijke gezondheid van mijn vrouw verslechterd zeker gebruik van gaan maken.Nu gaat het met het opstapje nog heel goed.Sorry voor de late reactie.Maar alvast super bedankt voor de service.
iwan reid 16-02-2014
de warme groeten uit suriname
mijn vraag is nl deze zijn er ook aangepaste auto,s met een rechtse stuur verkrijgbaar
willem floot 23-12-2013
hierbij wil ik luuk en heel het team bedanken voor alle goede zorgen.
na aankoop van een zelfrijder met uitstekende voorlichting hebben ze later nog een paar aanpassingen gedaan. super gedaan ben er erg blij mee. kan dit bedrijf waar zeker meegedacht word bij een ieder aanbevelen. heel erg bedankt
tevens wil ik luuk tessa en al de medewerkers fijne kerst dagen wensen en een goed 2014
willem floot
dodewaard
Peter Koch 21-12-2013
Bedankt voor de goede service en afhandeling van mijn nieuwe rolstoelauto.
willem floot 20-12-2013
hierbij wil ik luuk en heel het team erg bedanken voor alle goede zorgen.
zelfrijder gekocht en een paar kleine dingen bijgesteld. super gedaan en ben er heel tevreden mee
kan iedereen dit uitstekende bedrijf met super gemotiveerd personeel aanbevelen. heel heel erg bedankt. tevens wil ik het hele bedrijf hele fijne kerstdagen toewensen en een heel goed 2014.
willem floot
dodewaard
j bloks vlijmen 05-12-2013
hierbij bedank ik luuk en z n team
voor de prettige behandeling en goede voorlichting bij de aanschaf van mijn renault kangoo
weg 24-10-2013
Goede middag men,LuckyEven een bedankje vanuit Friesland, Drie en eenhalf jaar geleden kochten wij bij u een rolstoelauto. Een Fiat doblo.
Nu mijn man niet meer vervoerd kan worden besloten we de auto toch maar weer weg te doen. Dit met pijn in het hart. Wij hebben met heel veel plezier onze ritjes ermee gemaakt. Geen minuut heeft deze auto mankement vertoond.

Nu staat de auto als het goed is weer in Kaatsheuvel. Dank u hartelijk voor de goede afhandeling ervan en we hopen dat er toch nog weer andere mensen gebruik van kunnen maken.

Nogmaals hartelijk dank

A.v.d.Weg-deJong


manjowella keysers 16-09-2013
hoi team van lucky sale
Zelden maak je mee dat er zo veel mensen met een hart van goud in de verkoop zitten . Die zo mee denken en passen en het opmeten {zo als karel} en echt vriendelijk zijn en de tijd nemen en service geven als bij jullie . Het hele team verdiend een dikke pluim . Bedankt dat we weer mobiel zijn gr tjeu en manjowella
Petra van Dongen 25-07-2013
Hallo Luuk en team,
Heel hartelijk dank voor alle service rond de problemen met de Ford. Maar ik ben vooral heel blij met de Fiat nu.
Hopelijk tot de volgende bus!
groetjes, Petra
Damen 22-07-2013
SPANNEND lucky sale gaat onze bus dmv een donorbus aanpassen aan onze wensen. Zet em op mannen, we hebben er alle vertrouwen in! Suc6
peter hoofdman 02-07-2013
Hoi Luuk en team Jou advies opgevolgd naar wegenbelasting en na langdurig heen en weer bleek het op een fout te gaan bij hun.En was alle opwinding dus niet nodig geweest.Het is nu in orde! bedankt en een prettige vakantie!
Nibbelke 25-06-2013
Beste Luuk,Ik wilde even laten weten dat de chrysler goed bevalt,
Mvg heer Nibbelke

Van der Ent 04-04-2013
Vorige week een kofferbaklift in mijn Hyundai atos in laten bouwen,het was passen en meten maar Karel van luckey sale uit borculo heeft het perfect voor elkaar gemaakt. Voor het eerst sinds 2 jaar kan ik weer zelfstandig op pad. Karel super bedankt!!!!
Jan Sennema 22-03-2013
Hoi Luuk wat verleen jij een service
aan de klanten ik had een rolstoelauto bij je gekocht de garantie periode was verstreken en toch ben je bereid een bedrag te betalen
Ina de Nooijer 14-02-2013
hoi luuk en team als jullie een rolstoelbus binnen krijgen die verhoogt is en voor een redelijke prijs dan zijn wij weer geïnteresseerd helaas heb ik op de website momenteel niets kunne ontdekken van onze gading, omdat Jaap nu echt een bus wil hebben waar nooit een tussenschot tussen heeft gezeten. Ik zelf ben nog steeds super tevreden over onze Renault Trafic die we bij julie hebben gekocht, maar ja ben niet alleen baas he :D
Govert en Yvonne van der Vliet 12-02-2013
Hallo Luuk en Tessa,

Bedankt dat jullie onze camperbus ook geschikt hebben gemaakt als rolstoelbus. We zijn er heel blij mee!

Veel succes!
Govert en Yvonne.
loes van deelen-kiers 18-01-2013
Luuk en Team,
Zeer goed geholpen,ben blij met mijn Kangoo,en een heerlijk bakkie koffie,en ze hebben ook nog even een nieuw rubber matje geplakt.We zijn veilig thuisgekomen.Mijn zoon helemaal blij dat wij weer overal heen kunnen komen vast een keer langs om nog eens een bakkie te halen.Iedereen zeer vriendelijk.Dank je.

Edwin en Belinda Gerards 04-01-2013
allereerst alles wat wenselijk is!
ik kom volgende week even langs,
ik hoop dat Born of luke er is!
bel maandag wel even!
Gr Edwin & Belinda
sjef van haren 04-01-2013
wij wensen jullie het beste in het nieuwe jaar en de citroen is top nergens geen last meer van bedankt voor het oplossen groetjes ria en sjef
Fam.den Braber 03-12-2012
Dank jullie wel
Voor al jullie goede zorgen
Voor jullie steun en voor jullie kracht
Willen wij jullie nog eens bedanken
Vanuit het diepst van ons hart!
Lois 10-11-2012
Luuk en Tessa nogmaals hartelijk bedankt voor de trainingjacks,ze zijn echt te gek.We zijn er super blij mee. Gr Lois en ook nog bedankt namens Jessy en Anouk
Ard Beurkens 07-11-2012
Hoi Luuk en team
Beter laat dan nooit
Bij jullie elektrische lift in vw bus laten bouwen .
Perfect en goed werk gr ard
Bram Verstraten 13-10-2012
Mooie site maar waarom staan er zoveel \"verkochte\" auto\'s op jullie website. Daar heb je toch niets aan !
Marcel Schuller 10-10-2012
Beste Luuk & team,

Ik ben onlangs bij u langsgeweest om de mogelijkheden van een aangepaste camper-bus door te nemen, en moet zeggen . . .WOW !
De manier waarop jullie in mogelijkheden en oplossingen denken is subliem. En als mensen ook zeer hartelijk, had zelfs moeite om weg te gaan :-)
Ben blij jullie bedrijf gevonden te hebben, vriendelijke groetjes, marcel
51-75 van de 141