Gastenboek

Teken het gastenboek

Michel Rieder 07-03-2016
Beste Luuk en medewerkers.
Wij hebben onze aangepaste bus afgelopen donderdag opgehaald. Vanaf het eerste contact met u en de collega's tot en met de aflevering van de bus kan ik niet anders zeggen wat een geweldig team. Zoals jullie meedenken wat er voor mij nodig was voor aanpassing. En hoe de indeling van de bus moest worden. Echt geweldig. Zelfs op de dag dat we de bus kwamen ophalen namen jullie alle tijd voor ons. Alles werd duidelijk uitgelegd en op al onze vragen kregen wij duidelijke antwoorden. Ook werd er direct na overleg met elkaar nog een kleine aanpassing uitgevoerd. Luuk en geweldige medewerkers nogmaals jullie hebben mij en mijn vrouw erg verrast met jullie warme onthaal en met jullie geweldige service.
Hartelijk dank.

Vriendelijke groet,
Michel
bert en anja tuitel 08-12-2015
Beste Luuk en medewerkers, wij zijn super te vrede over onze camperbus, na een wat veranderde indeling van inbouw is het tenslotte gelukt naar onze tevredenheid, ondanks de drukte in de werkplaats wisten jullie het klaar te spelen, ik mag ook niets zeggen over de service, die is uitstekend, vriendelijke mensen met een goede belangstelling naar de persoon in kwestie.
Dit bedrijf is zeer aan te bevelen voor een ieder die op dit gebied vervoer op maat zoekt.
Bedankt voor alle in spanningen.
Arno Peeters 15-10-2015
Ik gebruik mijn invaliden lift voor jukebox vervoer en aanverwanten, nu had ik mijn lift (heel dom van mij) overbeladen, en boven het max. toelaadbare gewicht, braken er 2 beugels af, ik kwam via internet bij Luuk uit,deze was heel vriendelijk en meedenkend, kon al gelijk een afspraak maken, en boven alle verwachtingen in, vielen de reparatie kosten een stuk lager uit dan verwacht, snel en zeer redelijk betaalbaar dus, ook het gehele personeel is welgemeend vriendelijk en zeer aardig, waar vind je dat nog ? Luuk en medewerkers harstikke bedankt, en ik zal jullie zeer zeker positief aanbevelen aan derden, Bedankt . mvg Arno Peeters www.collectors-world.nl
C.L.H. Schneider 15-10-2015
Beste Luuk. Heel erg bedankt dat jullie de kofferbaklift op heel korte termijn hebben kunnen plaatsen. Ik ben er super blij mee omdat het in de bus tillen van de rolstoel voor mij niet meer mogelijk was. Hulde ook voor Carlo die de installatie van de lift zo goed, in overleg met mij, heeft uitgevoerd. De service die jullie geven is naar mijn mening uit de kunst. Wij zullen zeker Lucky Sale aanbevelen aan anderen die mobiliteits-problemen hebben. Met vriendelijk groet Schneider
Coby en Jüri King 06-10-2015
Beste Luuk en medewerkers,
Jullie service is geweldig. Voor elke aanpassing hebben jullie de juiste en voordeligste oplossing.Bedankt!
Coby en Jüri 06-10-2015
Beste Luuk en medewerkers,
Jullie service is geweldig. Jullie zijn altijd bereid om mee te denken, en voor elke aanpassing vinden jullie de juiste en voordeligste oplossing.
Bedankt!
Coby en Jüri.
B.Pas 21-07-2015
Drie maanden geleden heb ik bij Lucky sale een Ford transit gekocht
met een semi automatice versnellings bak hij doet het geheel goed ook was de service van luck geheel goed de auto kwam uit Denemarken,en hij is perfect afgeleverd ook heb ik hulp gehad van luck voor de wegenbelasting
ik raad een ieder aan voor een aankoop bij LUCKY SALE
fam.v.d.leest 18-07-2015
In sept.2013 bus gekocht bij lucky sale, een garage waar je als mens behandelt wordt en waar je je meteen thuis voelt! Vorig jaar voor een kleinigheidje naar een garage in ons dorp gebracht, dat kleinigheidje werd een grote nachtmerrie! Hadden wij Luuk en zijn medewerkers niet gehad dan waren wij er zeker aan onderdoor gegaan! Dus Lucky Sale nog hartelijk bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben!!! Wij zullen jullie zeker aanprijzen bij mensen die naar jullie auto's op zoek zijn!!! Groetjes Jan en Gerry
Fam Vogelaar 16-07-2015
Wij zijn super blij met onze bus.
En super blij dat wij bij Lucky Sale gekocht hebben.
Super gezellig met een pakje koffie.Je word er ontzetten goed geholpen.Luuk en personeel daar zijn wel er tevreden over
ruud 16-07-2015
Wat een service, Onze rolstoelbus bijna maand uit de garantie gaat de rechter achterrem kapot. Vandaag gemaakt tijdens een praatje en een bakkie. Tot mijn aangename verrassing nog gratis ook. Topservice Luuk en collega's.
Emmen 15-07-2015
Hallo Luuk en medewerkers
wij zijn bij jullie zeer goed behandeld.
en nog bedankt voor het fantastische aanbod, mijn vrouw kan er helaas geen gebruik meer van maken, heel tevreden over jullie bedrijf

groeten .....Adriaan
martijn 14-07-2015
Beste Luuk en TessaIk wilde even doorgeven dat het papier werk betreffende de belasting allemaal goed geregeld is nu.

Ik heb alles binnen gekregen.

Mijn dank is groot naar jullie bedankt voor de hele goede service die gegeven zijn ook namens mijn vrouw, jullie verdienen een 10 met een griffel.Hartelijke groeten J. Martijn.
Ard Beurkens 06-07-2015
Hoi Luuk ,Tessa,Mark,Martin en de rest van jullie taem,
Zeer te vreden over de bus en de service die jullie leveren,
Helemaal top, complimenten voor de mannen op de werk vloer

Groet Ard Beurkens
Johan Martijn 25-06-2015
17-06-2015 mijn rolstoelbus opgehaald een waanzinnige goede service gekregen. Luuk en zijn personeel een 10 en een griffel voor jullie. Dank jullie wel.
ARNO HANDELS 19-06-2015
EEN FIJN IEMAND ALS EIGENAAR(LUUK)STAAT OPEN VOOR ZIJN KLANTEN,EEN GOEDE BAND NIET ALLEEN MET DE KLANT MAAR OOK MET ZIJN MEDEWERKERS DIE DAN OOK EEN FIJNE BAND MET ELKAAR HEBBEN ALS COLLEGA, DIT OOK UITSTRALEN NAAR DE KLANTEN MET HUN MOTIVATIE EN VAKKENNIS DIE OOK MOEILIJKE AANPASKLUSSEN KUNNEN KLAREN. EEN GEWELDIG BEDRIJF OM MEE TE WERKEN. NIETS DAN LOF VOOR IEDEREEN IN DIT BEDRIJF.
Gerard Wolters 28-04-2015
Hallo Luuk en personeel,
rijd nu een half jaar in de Renault master, na wat kleine probleempjes en defecten die door je team zeer vakkundig zijn opgelost. Ik ben het met de werk wijze en het beleid dat je voert ten aangaan van de wmo bij de gemeentes . BETER GOED TWEEDEHANDS EN BETAALBAAR ALS NIEUW EN ZEERDUUR.
Je wordt door ons zeer zeker aanbevolen bij mensen met vraag naar aangepast voertuigen.
groetjes Fam. Wolters
Deurne
Will Velter 08-01-2015
Vandaag wezen kijken in Kaatsheuvel voor een aangepaste rolstoel bus en ik ben geslaagd ik heb een rolstoel bus gekocht.
Luuk bedankt voor de goede uitleg.
Will Velter Middelburg
Mirjam de Jonge 02-01-2015
Wat een goede service vandaag gehad. Gewoon op zunne Brabants. Geen gepush en zelfs voor het eerst ervaren hoe t was in een bus te rijden. Toppie! Nu de financien nog rond zien te krijgen. Een top bedrijf!

Groetjes, Mirjam de Jonge
Erwin Leenheer 13-12-2014
Vandaag bij Lucky Sales geweest voor een rolstoelbusje, dat binnen mijn budget paste.
Een Brabants gastvrije ontvangst, en een mooi uitziende Hyundai uitgezocht. Totaal geen verkoopdruk. Ik kon gewoon op mijn gemak alles bekijken. Ook een eerlijk advies gekregen om een andere auto niet te nemen, omdat deze een geel kenteken had, en dus duurder in de wegenbelasting. Dus de knoop snel doorgehakt en de koop gesloten. Nu is het afwachten op de aflevering. (Want zonder vervoer ben je aardig 'onthand'. Als de rest ook zo prettig verloopt, heb ik een vaste dealer gevonden. Al moest ik ervoor uit Roermond komen. ????????????
lammers 10-11-2014
Hoi luuk en medewerkers,
Superdankjewel voor het in orde maken van mijn auto( kofferbaklift en papieren belasting)Alles is goed gekeurd mede dank zei jullie.
Dikke pluim!
Els van Putten 02-11-2014
Geweldig geholpen weer
Mensen met een passie
leon 31-10-2014

Vandaag mijn aangepaste Renault Trafic gehaald uit Kaatsheuvel.
Alles is TOP verlopen. Wat een service, dat maak je vandaag de dag niet zo vaak meer mee. Ik kan iederéén aanbevelen om hier uw aangepaste auto klaar te laten maken.


Zeer vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader.
Ik zal dan ook bij mijn eerst volgende aanschaf aan Luckysale denken.

Mannen van Luckysale Bedankt.
valkenburg 14-10-2014
super!!!! rolstoelbus gekocht bij luckysale maar de lift was te licht van gewicht luuk heeft er een zwaardere lift in gezet. bedankt luuk en personeel voor het verzorgen van deze mogenlijkheid!!!
marion van der Werf 16-09-2014
Dikke duim voor Lucky Sale (rolstoelauto’s) in Borculo!
2 dagen voor haar vakantie werd de auto van mijn vriendin gestolen voor de deur van haar verpleegtehuis. Paniek alom.
Bij de firma konden we voor een week een auto huren. Huren was echter niet gebruikelijk en is speciaal voor ons mogelijk gemaakt. Een ander veiligheidssystem werd er ook nog voor ons ingezet en ook nog een radio (op hun initiatief)! Mijn vriendin in ik konden die week toch samen op pad en leuke dingen doen.
Een dikke duim voor de service en attent handelen van Lucky Sale te Borculo
Adrianus-Dirk, Drunen 14-09-2014
Gaarne bedank ik de mensen van Lucky Sale Kaatsheuvel voor de plezierige afwerking en service na aankoop van de scootmobiel.
26-50 van de 144