Gastenboek

Teken het gastenboek

Ottenhof 30-07-2021
super fijn bedrijf en erg lieve mensen die met je meedenken. Echt Top.
Theo e Hennie Verhoeven 18-12-2020
Beste Luuk en Tessa,

Wij zijn heel blij met onze rolstoelauto, door jullie ook goed geadviseerd om een juiste keuze te maken. Ook de service zijn heel goed, een mail en het wordt geregeld! De afspraken die er gemaakt zijn worden ook nagekomen. Wij wensen jullie nog heel veel succes en zullen mensen die een rolstoelauto moeten gaan gebruiken, jullie zeker adviseren als goed en betrouwbaar rolstoelautobedrijf.
Frank en Marion Mulder 24-10-2020
In oktober 2019 zijn we voor het eerst bij Luuk terecht gekomen via de website en vanuit Nijmegen. Al snel werd duidelijk dat een kant en klare camper voor ons niet haalbaar zou zijn maar wel een ( veel beter!!) VW bus die Luuk en zijn team om zouden bouwen naar onzer keus. En hoe!! :)
Onze bus werd in een kleine 1.5 maand werd een volledig gestripte rolstoelbus omgebouwd tot een zeer praktisch ingedeelde camper .
we zijn erg blij met de bus maar zeker ook met de hulp., het meedenken en uitvoeren van alles wat wij wilde, tot de voorkant van de koelkast met bamboo aan toe.
Dank voor het maken, de gezelligheid en de relaxedheid waarmee alles is gegaan.
Groeten uit Nijmegen
Jan Wiertsema 24-02-2020
Lang gezocht en in kaatsheuvel gevonden... Aangepaste auto met automaat die ook binnen ons budget past. Super ontvangst met VERSE koffie en goede deal gemaakt. Nu in het bezit van Renault Kangoo. Zaterdag de auto gehaald en weer koffie gedronken.... De eerste 500 km zitten erop en autotje bevalt prima. Bij dit bedrijf schrijven ze Service met een hoofdletter en ze handelen erna. Super!!!!!
Karin Terlien 01-06-2019
Een jaar heeft het de WMO gekost om te besluiten welk vervoermiddel er voor mij beschikbaar mocht zijn, en al die tijd mocht mijn net gekochte aangepaste auto in de garage blijven staan om te wachten op de definitieve aanpassing op het vervoermiddel.
Als dat geen service is dan weet ik het niet meer!! Het was een lastige klus,maar Carlo is inventief genoeg. Heeft ook nog ff mijn geliefde cd speler overgezet en JOEPPIE....op weg naar huis inclusief scootmobiel. Het is erg wennen zo'n bestelbusje,maar dat zal wel lukken. Geweldig bedrijf en geweldige mensen. Vakkundig,uiterst vriendelijk en relaxt, alle tijd voor je, een echte aanrader! Enne....Tirol....we komen er aan....!! Heel erg hartelijk bedankt voor ALLES!!!
HJ.van Drunen 15-04-2019
Een maand geleden onze Mercedesvito ingeruild voor een RenaultTraficbus.
In het begin waren er wat probleempjes maar die werden keurig opgelost door het deskundig personeel van Luuk.
Prima service hoor!
Frida Ester 22-08-2018
Wat zijn wij blij met onze knalrode bus. Mijn man vindt hem top en zit heerlijk naast mij voorin in zijn electrische rolstoel. Heb ook andere revalidantie patiënten doorverwezen naar Lucky Sale. Wat een fijn bedrijf. Kundig, meedenkend, vriendelijk en fantastische service. Ik had meteen het volste vertouwen in Luuk en Mathijs en ben zeker niet bedrogen uitgekomen.
Dikke 10.....

Ad v Gorp 09-05-2018
Beste Luuk en Tessa,
Ik wil jullie en ook het personeel bedanken voor de goede zorgen van de afgelopen 2 jaar. De service was prima en over het oversteekcontract ben ik uitermate tevreden. De Mercedes loopt prima. Wel geen Volvo, maar in het verleden heb ik ook 2 maal een Mercedes gereden. Dus het merk is mij niet onbekend.
Ik kom nog een keer langs met een taart voor bij de koffie.
Nogmaals dank voor de goede service
Groet Ad van Gorp.
Mey 20-04-2018
Hier leer je wat service is, hier leer je wat geduld en menselijkheid is. Enorme goede contactuele eigenschappen.
Vakmanschap van de eerste orde, precisie werk staat hoog in het vaandel.
Verwacht niet dat men "ff snel " wat in elkaar zet.
Rob Meurders 11-04-2018
Na weken van uitzoeken kwamen we in Waalwijk uit. Van de geplande 3 bezoekjes aan bouwers en handelaren die dag kwam niet veel terecht. We vielen meteen voor jullie bouwconcept. Het was bijna nostalgisch samen met de mannen van Lucky Sale onze nieuwe aankoop inrichten. Het heeft een paar uur meten en tekenen geduurd maar de grote 'baas' vertrok met een grote glimlach op haar gezicht. Ons nieuwe busje. De Hyundai H 300 van op de website is het geworden.
O, ja de overgebleven frieten tussen door waren heerlijk want het was vrijdag en mannen de Limburgse vlaai komt eraan.
Johan Anton Meij 19-03-2018
Heerlijke koffie en een bedrijf waar men geduld heeft, haastige spoed is zelden goed, past hier helemaal op zijn plaats
Annemarie 26-10-2017
Hallo Luuk, vandaag weer een prima service gekregen van jullie. Lucky Sale is een heel mooi bedrijf, zoals ook in jullie bedijfsfilmpje op youtube laat zien. Maar niet alleen aan de buitenkant! "Waar mensen belangrijk zijn" is jullie slogan. Ik voelde vandaag opnieuw de goede sfeer die bij jullie hangt. Liefdevol en respectvol is waar het om draait zei je me. Mooi dat je dat samen met je medewerkers werkelijk weet waar te maken! Hartelijke groet Annemarie
marcel 17-10-2017
Afgelopen Woensdag langs geweest om de Ruwbouw in mijn busje te bewonderen, en de afbouw door te spreken. Een gezamenlijk Brainstormen onder het genot van een goede bak koffie. Altijd weer onder de indruk over klantvriendelijkheid, en probleem-oplossend vermogen van Luuk en medewerkers, om mijn goedbedoelde enigszins chaotische ideeen om te zetten naar werkbare oplossingen opdat ik straks een bij mij passende bus krijg. RESPECT! :)
Corina en Peter Snaauw 29-08-2017
Geachte heer / mevrouw , vandaag bij jullie geweest voor een reparatie Perfect en snel geholpen door zeer vriendelijk personeel
Hein en Marie-Louise 25-08-2017
We rijden alweer een paar maanden in onze Opel Vivaro die we bij Lucky Sale hebben laten aanpassen nadat we eerder al gebruikte rolstoelauto's hier gekocht hadden.
Ook nu weer volledig tevreden met de aanpassingen: bekleding volgens onze wensen, clear view rolstoellift, opbergvakken en een luxe Schnierle stoel met dezelfde stof als de Opel stoelen.
Alles goed geregeld tot en met de service achteraf.
Saake en Hannie van Randen 02-06-2017
Alweer een weekje geleden werden wij eigenaar een mooie VW transporter automaat/diesel. Heerlijke auto. Weer fijn zaken gedaan. Auto keurig aan ons overgedragen inclusief de benodigde aanpassingen. Gelukkig is er met Luckysale altijd te praten over oplossingen voor de diverse probleempjes en dat allemaal in een goede vriendelijke sfeer. Van harte aanbevolen dus!!
ed en anita 19-05-2017
Dank je voor de mooie en goede inrichting van onze bus. Nu kunnen we nog vele mooie uitstapjes maken en veel genieten van de mooie natuur.
Arianne Luijsterburg 28-03-2017
Bij luckysale hebben we een Peugeot boxer gekocht welke door hen helemaal naar mijn invaliditeit en wensen is aangepast. Dit is met veel zorg, secuur, met vakkundigheid en meedenken door luckysale gedaan tot een perfect resultaat. Een heel klantvriendelijk bedrijf met persoonlijke aandacht, ook heel goede garantie en nazorg. Top Luuk en collega's
Adriaan Emmen 07-03-2017
Bij Lucky Sale een bus laten ombouwen tot camper na een afspraak van 2 jaar geleden dit zijn ze goed nagekomen, en wat is het perfect gedaan. dit kom je niet vaak meer tegen bedankt Luuc en collega"s
Gerda van Beuzekom 21-10-2016
We hebben een Fiat Qubo gekocht en daar moest voor de elektrische rolstoel oprijplaten of een lift in.We waren al eerder bij Lucky Sale geweest voor onze andere auto.Het was een hele puzzel omdat de auto klein is,maar er kwam een goede oplossing met een lift.Het was nog wel 2 dagen veranderen en plaatsen.Maar nu is het super en zijn we er erg blij mee.Hartelijk dank voor al de tijd en moeite.
Monique Kleindijk 21-10-2016
Heb een 2e hands invalide bus gekocht bij www.luckysale.nl in Kaatsheuvel. We hadden al heel wat bussen gezien maar daar wisten ze allemaal flink de prijs voor te vragen. Bij Lucky Sale vond ik een hele mooie invalide bus voor een hele mooie prijs. Super klantvriendelijk neemt alle tijd voor je en heerlijke koffie. Ook denken ze bij dit bedrijf echt met je mee. Zo heb ik een Hulphond, Rolstoel en een handbike die ik verantwoord en veilig zelfstandig vast moet zetten in de bus. Dus hebben ze extra haken gemaakt voor de handbike en extra gordel aansluitingen waar ik de hond aan vast kan zetten. Kabel voor de dashcam netjes weggewerkt en dat allemaal als extra service. En je kan altijd een leenauto krijgen als je dat wilt.

Helaas kreeg ik problemen met de airco en de cruise-control, 2 dingen voor voor mij heel belangrijk zijn. De airco omdat ik een hond in de auto heb en de cruise-control omdat ik daarmee lange afstanden zelfstandig kan afleggen. Dit was net buiten de garantie maar Lucky sale heeft dit toch netjes voor mij opgelost.

Voor deze service heb ik daarom Lucky Sale in Kaatsheuvel opgeven voor een welverdiende hele warme douche bij Tros Radar. Nu maar duimen dat ze hem ook echt gaan krijgen (Y)
Toos Harmse 18-07-2016
Dit is een saai berichtje.
Alles wat hieronder staat is waar,
Wij sluiten ons hier graag bij aan.
Groetjes oos en Guus.
mulder 21-04-2016
Ik wil Luckysale enorm bedanken voor de goede service waarmee zij in onze bus de kachel, verlichting, de rolstoelgordels en de radio hebben gemaakt. Nu kunnen we veilig, warm, met goed zicht én met een lekker muziekje op stap met de cliënten van THUIS met zorg Zaanstreek!
Monique Kleindijk 15-04-2016
Vandaag mijn Opel Vivaro opgehaald. Voordat we bij Lucky Sale kwamen als heel wat auto's gezien. Een super bedrijf met hele fijne medewerkers. Goeie koffie en hele goede prijzen. Ben een heel tevreden klant.
y.d van kommer 12-03-2016
heb een fiat ducato in jan. 2016 gekocht bij luuk. na veel heen en weer gedoe zorgde luuk dat hij ondanks de weersomstandigheden de auto perfect werd afgeleverd. wij zijn blij dat wij de auto bij luuk hebben gekocht. de service was uitstekend en zeer klant vriendelijk.
 
1-25 van de 144